Faithless

Faithless maakt een triomfantelijke comeback op Suikerrock 2024!

Delen:

‘Prepare to be spellbound’, want Suikerrock 2024 brengt je de terugkeer van Faithless op zaterdag 3 augustus! Voor het eerst in maar liefst 8 jaar zullen de legendarische pioniers van de Engelse dance scene het podium betreden voor een adembenemende live show.

Op deze historische avond zal Faithless de Tiense Suikerraffinaderij op zijn grondvesten laten daveren met hun onsterfelijke hits, maar ook een hartverwarmend eerbetoon brengen aan de onvergetelijke Maxi Jazz, die ons in 2022 helaas ontviel. Verwacht een emotioneel geladen performance met oud en ook nieuw werk,  doordrenkt met de onmiskenbare energie die Faithless tot een wereldwijd fenomeen heeft gemaakt.

Faithless werd in 1995 opgericht door Rollo (de broer van Dido), Sister Bliss en Maxi Jazz, en veroverde de wereld met tijdloze albums als  ‘Reverence ‘, ‘Sunday 8PM’, ‘Outrospective’ en ‘No Roots’ . ‘Insomnia ‘, ‘Salva mea’,  ‘God is a DJ ‘ en  ‘We come 1‘ zijn anthems die de grootste festivals in extase brengen.

Faithless staat samen met Oscar & The Wolf bovenaan de affiche op zaterdag 3 augustus. Iets met ‘wauw’,  ‘legendarisch’, en ‘niet te missen’…

Tickets zijn reeds beschikbaar via de Suikerrock website. Meer namen volgen snel!