Suikerrock2024_Web-Header_MIX_03-08-2024_1920x700_TXT

Een nieuwe reeks kanjers voor zaterdag! 

Delen:

Oscar and the Wolf en Faithless vormen het heilige tweespan dat de affiche van zaterdag 3 augustus trekt, maar alsof dat niet genoeg is laten we vandaag een nieuwe reeks kanjers op je los voor die tweede dag van Suikerrock:

Het funky blackwave., het herboren Portland, woordenkunstenaar en rapper Brihang, Kempische punkrockers Equal Idiots, het Australische duo Royel Otis en Nieuwe Lichting winnaars ILA. Neem daarbij nog een closing party op The Cube met de nieuwe ster aan het d&b firmament, Used, dan kan die festivalzomer er niet snel genoeg zijn. Of om het met Royel Otis (Sophie Ellis-Bextor) te zeggen: ‘DJ, gonna burn this goddamn house right down!’

Een gigantisch popfeest met Anne-Marie Lost Frequencies, Anne-Marie, Froukje, Joost, Compact Disk Dummies, Pommelien Thijs en DIKKE op vrijdag 2 augustus,  en een dikke indiepop line-up op zaterdag 3 augustus met Oscar and the Wolf, Faithless, blackwave., Portland, Brihang, Equal Idiots, Royel Otis, ILA en Used

Tickets voor beide dagen zijn reeds beschikbaar. Meer namen volgen snel.