Suikerrock2024_Web-Header_Mix-2_02-08-2024_1920x700_TXT_v2

10 Nieuwe namen voor The Palace en The Cube 

Delen:

 Make room! Make room! Suikerrock lost 10 nieuwe namen die op vrijdag 2 en zaterdag 3 augustus The Palace en The Cube zullen doen daveren tijdens de pauzes van de mainstage. We kondigden recent al stevige girlpower aan voor deze zijpodia, maar er staan nog heel wat straffe artiesten te popelen om hun plek in de spotlights in te nemen. 

Op vrijdag gaan we helemaal los met De Nieuwe Lichting 2022- finalist Jokke, ‘Blijf Nog Even Hier’- zanger Guusje (met of zonder Bazart? 😉) en TikTok-sensatie Jack ‘Yaakov’ Shore. Bovendien wordt het partyniveau naar ongekende hoogten getild door Studio Brussel-besties Skyve en Flo Windey, en door Bijna Weekend-dj Audiowave. Het weekend in knallen heet dat!  

Geen ademruimte op zaterdag want onze festivaltrein dendert verder met de eighties synthpop van Ratmosphere, de dansbare post-punk van Lézard, de elektronische, funky beats van de grappige en ook Nederlandse Elmer, en de eclectische en tropische sounds van StuBru resident dj Flavour Drop . En oh ja, one more thing: GOOSE-frontman Mickael Karkousse zal The Cube vakkundig komen inpakken met zijn soloshow en debuutalbum ‘Hello’! 

Wij zijn er klaar voor!   

Tickets zijn beschikbaar via de Suikerrock-ticketshop. Meer namen volgen snel!