SR2024_1920x700-nologo

Early-bird combitickets tot 6 januari!

Delen:

Suikerrock 2023 is inmiddels al 4 maanden geleden… en we zijn nog altijd aan het nagenieten!

Maar we kijken ook reikhalzend uit naar 2 t/m 4 augustus 2024, voor een nieuwe editie van het zoetste festival van België. En het wordt nog beter want vanaf vandaag tot 6 januari scoor je hét perfecte cadeau voor de Suikerrock-fan: Een Early-bird combiticket voor Suikerrock 2024! 3 dagen festivalvibes op het Bietenplein aan de Tiense Suikerraffinaderij, met een flinke ‘vroege vogel’ korting.

>>> Snel naar de ticketshop!<<<

Suikerrock 2024

We verwachten jullie terug in onze ‘Factory of sweetness’ van vrijdag 2 tot en met zondag 4 augustus 2024 op het Bietenplein aan de Tiense Suikerraffinaderij. Same vibes, same concept: 3 podia met op vrijdag pop en dance, zaterdag 00’s en zondag mainstream zoals dat steeds geweest is. De eerste namen volgen snel!