Drone_1920x700

SEE YOU NEXT YEAR!

Delen:

Suikerrock 2023 was een topeditie! Het heringerichte Bietenplein, met de twee nieuwe podia The Cube en The Palace was een schot in de roos. De straffe line-up van de mainstage, maar ook die van de twee andere podia zorgde voor een ongeziene massa. Daar kon zelfs mini-stormpje Antoni niets aan veranderen. Hoogtepunten? Teveel om op te noemen, maar laat ons een kleine poging wagen: De mega-storm, genaamd Goldband, het aanstekelijke heupwerk bij Sean Paul, het losgeslagen projectiel Alex Kapranos bij Franz Ferdinand, de singalong bij Bastille, het ‘stormachtige’ optreden van Camille en het feestje bij Regi Live. Daarmee doen we echter de 49 andere acts oneer aan, want het hele weekend was één muzikaal hoogtepunt met in de hoofdrol het prachtige industriële decor van de Tiense Suikerraffinaderij!

Dit smaakt absoluut naar meer, dus prikken we meteen de datum om dit feestje nog eens over te doen: We verwachten jullie terug van vrijdag 2 tot en met zondag 4 augustus 2024 op het Bietenplein aan de Tiense Suikerraffinaderij.

SEE YOU NEXT YEAR!