Vaak gestelde vragen

Het festival vindt plaats op Het Bietenplein aan de Tiense Suikerraffinaderij. Het adres is Bietenweg 1, 3300 Tienen.

Wij raden aan om te parkeren op de parking van het treinstation van Tienen. Van daaruit vertrekken er shuttle bussen richting het festivalterrein. De route en bijbehorende uren kan je raadplegen via de volgende link: https://www.suikerrock.be/praktisch/#mobiliteit

Wanneer beschikbaar kan je dit terugvinden onder de menuknop “Programma” (https://www.suikerrock.be/programma/)

Omwille van veiligheidsredenen zijn plooistoelen niet toegelaten op het festivalterrein. Wel is het mogelijk om even uit te rusten op de zitbanken aan de foodone.

(Je kan al onze algemene voorwaarden hier nalezen: https://www.suikerrock.be/voorwaarden/)

Neen. Omwille van veiligheidsredenen zijn kinderwagens niet toegelaten op het festivalterrein. We raden ook af om met erg jonge kinderen naar het festival te komen.

(Je kan al onze algemene voorwaarden hier nalezen: https://www.suikerrock.be/voorwaarden/)

Kinderen zijn toegelaten, alhoewel een festival geen ideale omgeving is voor erg jonge kinderen (peuters) . Kinderen tot en met 12 jaar krijgen alleen toegang onder begeleiding van een volwassene. Ze moeten beschikken over een Kids ticket en de leeftijd moet aangetoond kunnen worden via een Kids-ID of ISI+ kaart. Kids tickets kunnen alleen samen met een gewoon dagticket aangeschaft worden (max 2 Kids tickets per dagticket)

Neen. De naam op het ticket is louter informatief. Hou er wel rekening mee dat een ticket maar éénmaal gescand kan worden aan de inkom. Dus zorg ervoor dat je jouw ticket uitsluitend aanschaft via onze ticketshop of via Ticketswap.

Er worden geen tickets op het festival zelf verkocht. Alles gebeurt online via de ticketshop. Deze is 24/7 open en dus kan je je ticket aan de inkom nog kopen via je smartphone.

Op Suikerrock betaal je bij voorkeur met bonsai, de betaalapp die bomen plant . Zo doe je de natuur een plezier. 

Betalingen met een gewone bankkaart of een creditcard zijn ook mogelijk.

Cash betalingen zijn niet mogelijk.

Je bent niet verplicht om met bonsai te betalen, maar het is wel onze aanbevolen betaalwijze. Bovendien doe je ook nog iets terug voor het milieu! 🌱

Bonsai is een erkende betaalapp door de overheid, net als jouw eigen bankkaart of bankinstelling.

Je kan ook met je gewone bankkaart of cash betalen.

Het is niet de bedoeling dat mensen zomaar het festivalterrein verlaten en een beetje later terug binnen komen.

Als je een grondige reden hebt of er een noodgeval is, kan je altijd overleggen met de veiligheidsmedewerkers aan de inkom of je het terrein mag verlaten en later terug betreden.

De stopplaatsen en het daarbij horende tijdschema kan je raadplegen op onze website wanneer beschikbaar

Neen. Het gebruik van de toiletten is gratis.