Francisco

Status: publish
Publicatietijd: 2024-05-17 09:09:14
Bewerkt: 2024-05-17 09:09:14
featured image
vierkante foto
logo
video
Stage: The Cube
Volgorde in banner: none
Bio

Uit de talentenfabriek van #LikeMe rolde behalve supersterren als Pommelien Thijs en Camille ook Francisco Schuster, een 22-jarig supertalent dat zingend, dansend en lachend door het leven gaat. Schuster werd als baby te vondeling gelegd in Port-au-Prince in Haïti, en geadopteerd door een Belgisch gezien. In het programma ‘Francisco Desir’ op VRT1 ging hij op zoek naar zijn roots, en bracht daarmee een mooi en eerlijk beeld over adoptie. 

Vorig jaar verscheen zijn eerste solosingle ‘ALLEEN’, geschreven samen met o.a. OSKI (remember Suikerrock 2023). Een dansbaar en catchy nummer met elementen van disco, neofunk en Vlaamstalige pop. Vandaag verschijnt het langverwachte vervolg hierop. 

Naast zingen en acteren heeft Francisco ook een grote passie voor dansen. In 2022 volgde hij in Los Angeles een workshop bij Dexter Carr, de bekende choreograaf die al samenwerkte met o.a. Beyoncé en Rihanna. 

Met zijn uitstekende dansmoves, zijn aanstekelijke glimlach en onuitputtelijk enthousiasme, krijgt hij zelfs de stijfste hark aan het bewegen!