Suikerrock2024_Web-Header_MIX_04-08-2024_1920x700_v4_TXT

We want more!: Zes nieuwe namen voor The Palace en The Cube!

Delen:

We want more! We want more! Wie dacht er dat de Suikerrock line-up al compleet was? Uiteraard hebben we nog enkele bangelijke acts achter de hand. Hier is de ‘encore’ voor The Cube en The Palace!

Beide podia krijgen een boost dankzij de onnavolgbare flow van Nederlandse rapgrootheid Sticks en de bezwerende r&b en soul van Canadese schoonheid Charlotte Day Wilson. LEEZ, de jongste telg van de familie Van Rossem (Metejoor, duh) is erbij op zondag, net als de nieuwe aankomende Goldband/S10/Gers Pardoel, de Tilburgse studentenband Spijbelaar. Ook ex-collega van Pommelien, Maksim en Francisco, de #LikeMe-ster Danny Dorland komt zijn eerste solowerk presenteren en last but not least, OT, Olivia Trappeniers of simpelweg Regi pupil OLIVIA die met haar engelenstem The Palace zal afsluiten op zondag.

Zes nieuwe namen die je zeker niet wilt/kan missen. De optredens in The Palace en op The Cube vinden namelijk plaats tijdens de pauzes van de Mainstage, dus no excuse!

Suikerrock 2024 vindt plaats van vrijdag 2 tot en met zondag 4 augustus, op de terreinen van de Tiense Suikerraffinaderij in Tienen. Meer dan 50 acts over 3 podia zorgen er voor een niet te missen feest.

Tickets zijn beschikbaar via de Suikerrock-ticketshop.