Locatie

Suikerrock 2022 heeft plaats op het Bietenplein, aan de achterzijde van de Tiense Suikerraffinaderij in Tienen.

Het Bietenplein is een gigantisch groot terrein, waar tijdens de bietencampagne de suikerbieten afgeleverd worden. 

Je kan het terrein bereiken via een grote toegangsweg, de Bietenweg, die aansluit op de ring rond Tienen. 

Vanuit het centrum van Tienen is het terrein makkelijk te voet of met de fiets te bereiken via de Fabrieksstraat en de Kerkstraat.

Tickets

Tickets die reeds aangekocht werden in 2020 of 2021 blijven geldig. De kopers hoeven hiervoor niets te doen en worden hier via e-mail van verwittigd.

Nieuwe dagtickets voor de editie 2022 zijn beschikbaar voor de dag(en) waarvan er artiesten aangekondigd worden.

Voor de editie 2022 zijn er dagtickets, combitickets (4 festivaldagen) en tickets voor drank/eten verkrijgbaar

Tickets zijn alleen beschikbaar via de officiële Suikerrock ticketshop

DRANK/ETEN

Drank en eten moet je op het festival betalen met jetons. Deze kan je via onze ticketshop aanschaffen, of ter plaatse aankopen. Via onze ticketshop ontvang je een ticket dat je kan omruilen voor jetons aan de kassa. Indien je ter plaatse aankoopt dan kan je alleen betalen met cash of met Bancontact.

Er is een uitgebreid aanbod aan dranken: Bieren, frisdranken, energy drinks, bubbels en cocktails. Geen alcohol voor -16 en geen geestrijke dranken voor -18!

Er is ook een uitgebreid aanbod aan eten in een aparte chill-out Foodzone.

Toegankelijkheid

Suikerrock levert in samenwerking met Inter extra inspanningen om het festival toegankelijk te maken voor bezoekers met een beperking. Wil je gebruik te maken van de voorziene faciliteiten, vul dan steeds het Inter aanvraagformulier in vóór vrijdag 8 juli 2022Let wel, je hebt nog steeds een gewoon festivalticket nodig.

We voorzien volgende faciliteiten:

 • Voorbehouden parking:
  Er zijn voorbehouden parkeerplaatsen voorzien vlak aan het festivalterrein.
 • Rolstoelpodium:
  Er is een rolstoelpodium voorzien waar rolstoelgebruikers, mensen met krukken, personen met een kleine gestalte, mensen met autismespectrumstoornissen, … samen met één begeleider hun favoriete bands kunnen bekijken.
 • Toegankelijk sanitair:
  Er is toegankelijk sanitair voorzien in de buurt van het rolstoelpodium.
 • Inter-assistentie:
  Er zijn Inter-vrijwilligers aanwezig op het festivalterrein. Zij helpen een handje waar nodig en gewenst met o.a. toiletbezoek, verplaatsingen, eten en drinken, … . Aarzel niet een Inter-vrijwilliger aan te spreken indien je assistentie nodig hebt. Je kan hen vinden aan het rolstoelpodium en de voorbehouden parking. Deze zijn herkenbaar aan een wit Inter-hesje.
 • Assistentiehonden zijn toegelaten op het festival.

Heb je nog bijkomende vragen omtrent de toegankelijkheid van dit festival? Neem dan even contact op via Suikerrock@inter.vlaanderen en we zoeken samen naar een oplossing.

Overnachten

Er is geen specifieke festivalcamping. Wel kan je gebruik maken van de standaard overnachtingsmogelijkheden zoals een hotel of een B&B in Tienen of omstreken.

Onze preferred partner is Hotel Stayen op 15 minuten rijden van het festivalterrein. 77 luxekamers in het stadion van voetbalclub STVV!

Op deze pagina vind je een overzicht met de overige overnachtingsmogelijkheden: https://toerisme…nachten.pdf.

En waarom er geen kleine city trip aan koppelen? Tienen (met de vernieuwde Grote Markt) en het glooiende Hageland hebben heel wat te bieden. Bekijk het aanbod op deze pagina

Contact

Suikerrock Tienen vzw

Industriepark 51

3300 Tienen

Tel: +32 16 823 255  (tijdens de kantooruren)

Algemene vragen:

info@suikerrock.be

Vragen ivm tickets:

tickets@tickoweb.be

Vragen ivm standplaatsen:

standen@suikerrock.be