Word Suikerrock-ambassadeur!

Verspreid de Suikerrock vibes en sweetness!​

Ben je een grote Suikerrock fan?

Wil je tickets verdienen of exclusieve items en ervaringen van de Suikerrock Farewell Edition?  

Word dan een officiële Suikerrock-ambassadeur en verdien je gekozen beloningen door tickets aan je vrienden te verkopen!

Inschrijven is gratis en het duurt maar een paar minuten om aan de slag te gaan. Er zijn​ ook geen aanbetalingen nodig om tickets te verkopen. Je stuurt je vrienden gewoon een veilige link om tickets aan te schaffen via onze officiële ticketshop op Ticketmaster. Voor elk verkocht ticket verdien je punten, waarmee je jouw beloning kan kiezen. 

Doe je mee?! Meld je hier aan​

 

Leuk! Hoe werkt het?

Inschrijven is gratis en het duurt maar een paar minuten om aan de slag te gaan. Er zijn​ ook geen aanbetalingen nodig om tickets te verkopen. Je stuurt je vrienden gewoon een veilige link om tickets aan te schaffen via onze officiële ticketshop op Ticketmaster. Voor elk verkocht ticket verdien je punten, die je in de shop van jouw ambassadeurs-dashboard inwisselen voor beloningen. Hoe meer punten je verdient, hoe meer beloningen je kunt claimen voor jou en je vrienden. Om het voor jou makkelijker te maken, krijgen de vrienden ook een klein extraatje bij de tickets die ze via jou kopen.

Onze Community Manager staat gedurende de campagne voor je klaar om al je vragen te beantwoorden, adviezen te geven over hoe je meer kunt verkopen en zal je op de hoogte houden van belangrijke updates over het festival.

 

Hoe verkoop ik tickets?

  1. Maak hier een ambassadeurs-account aan
  2. Login op jouw account en klik op ‘Tickets verkopen’
  3. Kies het type ticket en aantal tickets dat je aan jouw vriend wil verkopen
  4. Vul de naam, het e-mailadres en telefoonnummer van jouw vriend in om hem/haar een uitnodiging te sturen om een ticket van je te kopen.

 

Heb je nog vragen over het ambassadeur-programma? Aarzel dan niet om Kim, onze community manager, te contacteren!

Kim: kim.cm@verve.co