Tickets

Suikerrock Ticket Shop Ticketmaster

​Verkooppunten?

​Online:

Je kan tickets online aanschaffen via de Suikerrock Ticket Shop en ook via Ticketmaster. Je kan er betalen met VISA en Mastercard, met Bancontact/Maestro. Overschrijving is in de laatste week voor het festival niet meer mogelijk. Voor onze Nederlandse kopers is iDeal ook beschikbaar als betaalmiddel. Na betaling ontvang je het ticket automatisch via het opgegeven e-mail adres. Je moet het dan alleen nog afprinten en meebrengen naar de ingang. Alle kosten zijn inbegrepen, behalve indien je kiest om het ticket via gewone post te ontvangen.

  • Voor inlichtingen of problemen in verband met tickets via de Suikerrock Ticket shop, stuur aub een e-mail naar info@tickoweb.be
  • Voor inlichtingen of problemen in verband met tickets via Ticketmaster, stuur aub een e-mail naar help@ticketmaster.be​

 

Lokale verkooppunten:

 

  • In Tienen kan je rechtstreeks je tickets aanschaffen bij Fi' Elle, Wolmarkt 26, 3300 Tienen. Je kan er cash of met Bancontact betalen. De meest recente openingsuren vind je op de Facebook pagina van Fi'Elle

Fi' Elle

  • Je kan ook terecht in alle vaste verkooppunten van Ticketmaster in België. Klik hier voor de locaties.
  • Je kan ook telefonisch bestellen via Ticketmaster op +32 70 222 107 (€0,30/min, van maandag tot en met vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 18u00)​

 

Tarieven

Combi ticketDag Ticket

  • Combi ticket: Toegang gedurende de drie festivaldagen voor één persoon
  • Dag ticket: Toegang gedurende de gekozen festivaldag voor één persoon
  • Kids ticket: Toegang gedurende de gekozen festivaldag voor één kind  van 6 tot en met 12 jaar (onder begeleiding van een volwassene)
  • 25 Drinks/food tickets: Ter plaatse om te ruilen voor 25 jetons, geldig aan alle drank- en eetstanden die door Suikerrock uitgebaat worden, alsook aan de foodtrucks.

(Alle tarieven zijn inclusief reservatie- en betalingskosten!)

 

​Jetons

Je kan ook in voorverkoop jetons aanschaffen ( drinks/food tickets ) waarmee je op het festival kan betalen aan alle drank- en eetstanden die door Suikerrock uitgebaat worden, alsook aan de foodtrucks.

Je krijgt hiervoor een ticket met QR code (net zoals je gewone festival ticket) dat je ter plaatse moet omruilen voor 25 jetons, goed voor bv. 10 standaard consumpties (pilsbier, frisdrank). De jetonkassa achteraan de Grote Markt is het omruilpunt.

 

Tickets

Alleen voor toegang tot de Grote Markt (hoofdpodium) heb je een ticket nodig. De overige delen van Suikerrock zijn gratis toegankelijk. Kinderen tot 6 jaar hebben gratis toegang, vanaf 6 jaar tot en met 12 jaar hebben ze een Kids ticket nodig. Het ticket moet je aan één van de ingangen ( Peperstraat, Kalkmarkt) omruilen voor een polsbandje. Vanaf dan heb je vrije toegang tot de Grote Markt.

 

​Geldig Ticket?

De Suikerrock tickets bevatten een unieke QR code, die aan de ingang elektronisch gecontroleerd (gescand) wordt. Koop daarom je tickets steeds via de verkooppunten die op deze pagina zijn weergegeven! Alleen op die manier ben je zeker dat je een ticket met een geldige barcode krijgt!