Tickets

Suikerrock Ticket Shop Ticketmaster

Tickets

Alleen voor toegang tot de Grote Markt (hoofdpodium) heb je een ticket nodig. De overige delen van Suikerrock zijn gratis toegankelijk. Kinderen tot 6 jaar hebben gratis toegang, vanaf 6 jaar tot en met 12 jaar hebben ze een Kids ticket nodig.

Je kan tickets  aanschaffen via de Suikerrock Ticket Shop en ook via Ticketmaster. Je kan er betalen met VISA en Mastercard, met Bancontact/Maestro en overschrijving. Voor onze Nederlandse kopers is iDeal ook beschikbaar als betaalmiddel.  Je kan ook terecht in de vaste voorverkooppunten van Ticketmaster. Klik hier voor de locaties. Tenslotte kan je ook nog telefonisch bestellen via Ticketmaster op +32 70 222 107 (€0,30/min, van maandag tot en met vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 18u00)

Voor inlichtingen of problemen in verband met tickets via de Suikerrock Ticket shop, stuur aub een e-mail naar info@tickoweb.be

Voor inlichtingen of problemen in verband met tickets via Ticketmaster, stuur aub een e-mail naar help@ticketmaster.be

 

Tarieven

(Alle tarieven zijn inclusief reservatie- en betalingskosten!)

  • Combi ticket (3 dagen): 115 Euro
  • 25 drinks/food tickets: 25 Euro
  • Dagticket vrijdag 26 juli: 49 Euro
  • Kidsticket vrijdag 26 juli: 15 Euro
  • Dagticket zaterdag 27 juli: 49 Euro
  • Kidsticket zaterdag 27 juli: 15 Euro
  • Dagticket zondag 28 juli: 49 Euro
  • Kidsticket zondag 28 juli: 15 Euro

​Jetons

Je kan ook in voorverkoop jetons aanschaffen ( drinks/food tickets ) waarmee je op het festival kan betalen aan alle drank- en eetstanden die door Suikerrock uitgebaat worden, alsook aan de foodtrucks. 

Je krijgt hiervoor een ticket met barcode (net zoals je gewone festival ticket) dat je ter plaatse moet omruilen voor 25 jetons, goed voor bv. 10 standaard consumpties (pilsbier, frisdrank). De jetonkassa achteraan de Grote Markt (naast de official merchandise) is het omruilpunt.

 

​Geldig Ticket?

De Suikerrock tickets bevatten een unieke streepjescode (barcode), die aan de ingang elektronisch gecontroleerd (gescand) wordt. Koop daarom je tickets steeds via de twee voorverkooppunten die op deze pagina zijn weergegeven! Alleen op die manier ben je zeker dat je een ticket met een geldige barcode krijgt! Het ticket moet je aan één van de twee ingangen ( Peperstraat, Kalkmarkt) omruilen voor een polsbandje. Vanaf dan heb je vrije toegang tot de Grote Markt. 

 

​​