Locatie

Suikerrock 2022 heeft plaats op het Bietenplein, aan de achterzijde van de Tiense Suikerraffinaderij in Tienen.

Het Bietenplein is een gigantisch groot terrein, waar tijdens de bietencampagne de suikerbieten afgeleverd worden. 

Je kan het terrein bereiken via een grote toegangsweg, de Bietenweg, die aansluit op de ring rond Tienen. 

Vanuit het centrum van Tienen is het terrein makkelijk te voet of met de fiets te bereiken via de Fabrieksstraat en de Kerkstraat.

Tickets

Tickets die reeds aangekocht werden in 2020 of 2021 blijven geldig. De kopers hoeven hiervoor niets te doen en worden hier via e-mail van verwittigd.

Nieuwe dagtickets voor de editie 2022 zijn beschikbaar voor de dag(en) waarvan er artiesten aangekondigd worden.

Voor de editie 2022 zijn er dagtickets, combitickets (4 festivaldagen), en Kids tickets (voor kinderen tot en met 12j)  verkrijgbaar

Tickets zijn alleen beschikbaar via de officiële Suikerrock ticketshop

DRANK/ETEN

Over het hele terrein verspreid is er een uitgebreid aanbod aan dranken: Bieren, frisdranken, energy drinks, bubbels en cocktails. (Geen alcohol voor -16 en geen geestrijke dranken voor -18!)

Er is ook een uitgebreid aanbod aan eten in een aparte chill-out Foodzone.

Toegankelijkheid

Suikerrock levert in samenwerking met Inter extra inspanningen om het festival toegankelijk te maken voor bezoekers met een beperking. Wil je gebruik te maken van de voorziene faciliteiten, vul dan steeds het Inter aanvraagformulier in vóór vrijdag 8 juli 2022Let wel, je hebt nog steeds een gewoon festivalticket nodig.

We voorzien volgende faciliteiten:

 • Voorbehouden parking:
  Er zijn voorbehouden parkeerplaatsen voorzien vlak aan het festivalterrein.
 • Rolstoelpodium:
  Er is een rolstoelpodium voorzien waar rolstoelgebruikers, mensen met krukken, personen met een kleine gestalte, mensen met autismespectrumstoornissen, … samen met één begeleider hun favoriete bands kunnen bekijken.
 • Toegankelijk sanitair:
  Er is toegankelijk sanitair voorzien in de buurt van het rolstoelpodium.
 • Inter-assistentie:
  Er zijn Inter-vrijwilligers aanwezig op het festivalterrein. Zij helpen een handje waar nodig en gewenst met o.a. toiletbezoek, verplaatsingen, eten en drinken, … . Aarzel niet een Inter-vrijwilliger aan te spreken indien je assistentie nodig hebt. Je kan hen vinden aan het rolstoelpodium en de voorbehouden parking. Deze zijn herkenbaar aan een wit Inter-hesje.
 • Assistentiehonden zijn toegelaten op het festival.

Heb je nog bijkomende vragen omtrent de toegankelijkheid van dit festival? Neem dan even contact op via Suikerrock@inter.vlaanderen en we zoeken samen naar een oplossing.