Dj stage

We like to party!

17.07.18

Tijdens Suikerrock 2018 wordt de Veemarkt weer één grote en gratis toegankelijke party zone. De Suikerrock DJ Stage staat er garant voor drie dagen feest en afterparty na de optredens van het hoofdpodium. Met een indrukwekkende podiumconstructie en een knappe lichtshow als decor, sluiten elke avond enkele gerenommeerde dj’s af. Ook nieuw dj-talent kreeg een kans via een wedstrijd op vi.be. Uit de meer dan 200 inzendingen koos een jury met daarin o.a. Gust De Coster, Jan Vervloet en Dj Team Gomoris uiteindelijk 8 winnaars, verdeeld over de drie festivaldagen: Conflictuous Beats, Radio Rubbens, Dosschy, Voltage, MATTIC, D&W, Articz en C-Bass 

Drie dagen allround party plezier, met op vrijdag 27 juli een nostalgische touch: Vorig jaar een Sweet 70’s party, maar dit jaar duiken we de jaren ’80 in met een ‘Back tot he 80’s’ party. Denk daarbij aan new wave, disco-pop, of hair-metal, kortom alles wat 80 zo prachtig maakte! Masters of ceremony zijn enerzijds de peetvader van de Belpop, Gust Decoster, en anderzijds de internationaal gerenommeerde Tiense dj Wildhoney.

Gust De Coster, een icoon van de 'BRT', de geestelijke vader van de term 'Belpop', samensteller van het legendarische Get Sprouts verzamelalbum. Al 40 jaar een muziekfreak en party-DJ. Dj Wildhoney is een kind ven de 80’s, en specialist in het New-Wave genre. Deze Tienenaar maakt al jaren furore op new-wave parties van Moskou tot in Berlijn en Parijs.

Op zaterdag 28 juli zijn Yolotanker en Dj Team Gomoris de kers op de fuiftaart. DJ Yolotanker is een fenomeen: Hij brengt de grootste klassiekers in een stampende hardstyle-versie. Hij zorgde er eigenhandig voor dat Ingeborg weer hip werd door haar 'Gratitude’ te remixen, en hij maakte het semi-officiële Rode Duivels supporterslied 'Dance with the Devils' voor Studio Brussel. Sneller harder en groter is het motto van zijn ‘comedy rave’! Dj Team Gomoris draait letterlijk àlles waar op gedanst, gezongen & gemuild kan worden. Gevaarlijke schuurschijven, guilty pleasures, platen uit de jaren stillekes of gewoonweg het beste wat de hitlijsten vandaag de dag te bieden hebben. Bekend van de Studio Brussel filefuif en The Brewery op Rock Werchter!

Zondag 29 juli kan je een been uitdansen met Walt en Omdat Het Kan Soundsystem: De Filefuif op Studio Brussel was ook dit voorjaar het streepje zon in de dagelijkse donkere avondfiles. Ambiance in de auto dankzij jong dj talent dat aan een hels tempo de ene na de andere dansvloerkraker er doorjaagt. Twee van deze exemplaren op zondag 29 juli , niet in de file maar op de Veemarkt:. Dj Walt is een jonge Gentse party dj die in ware Stu Bru-stijl de meest uiteenlopende genres verzoent met een muzikale, ludieke twist. … Omdat Het Kan Soundsystem: Van Samson & Gert tot Beyonce en terug naar Coone. Er is niets wat deze jonge hond door de eclectische mixer haalt. Beiden speelden The Hive op Rock Werchter plat.