Banner Dj contest

Poliakov Dj Stage Contest

17.05.19

Suikerrock, dat is niet alleen de mainstage op de Grote Markt met de allergrootste acts. Er is bijvoorbeeld ook de Poliakov DJ Stage op de Veemarkt, die garant staat voor drie dagen feest en afterparty na de optredens van het hoofdpodium. Met een indrukwekkende podiumconstructie en een knappe lichtshow als decor, sluiten elke avond enkele gerenommeerde dj’s af. De voorbije jaren werd dit plein al platgewalst door o.a. Yolotanker, Jan Vervloet, Skyve, Dirk Stoops, Shizzle Le Sauvage, Johan Gielen, Wout en Omdat Het Kan Soundsystem. Maar er is ook plaats voor nieuw dj-talent:

Vanaf vandaag lanceren we een zoektocht naar nieuw talent. Schrijf je voor 5 juli in via vi.be, het talenten platform van Poppunt voor muzikanten en dj's. Er zijn in totaal 8 dj-sets te verdelen over drie festivaldagen, waaronder 2 op vrijdag 26 juli, 3 op zaterdag 27 juli en 3 op zondag 28 juli

Voor vrijdag en zaterdag zoeken we allround dj's die house, rock, techno en pop tot een eclectisch maar dansbaar geheel kunnen mixen. Voor zondag zoeken we Retro House/Trance specialisten die de rode loper kunnen uitrollen voor de twee afsluitende en legendarische Retro dj’s.

De inzendingen worden mee beoordeeld door enkele van de top-dj's die de avond afsluiten.De winnaars en de volledige line-up van de Poliakov Dj Stage worden op 8 juli bekend gemaakt!