Party op vrijdag!

26.02.18

De eerste dag van Suikerrock 2018, vrijdag 27 juli, belooft een bom van een feestje te worden. Met de hyperpopulaire Nederhoppers Lil Kleine en Kraantje Pappie, en onze eigen internationale hitmachine Lost Frequencies, zal u zich een delirium kunnen partyen!

Lil Kleine: Vettig Amsterdams, een stoer mondje (enige controverse is 'm niet meteen vreemd) maar vooral vreselijk populair, en niet enkel bij de Noorderburen. Na de twee uitverkochte Lotto Arenas dit voorjaar, mag Lil Kleine zich patsergewijs vastankeren op ons Suikerrock podium, vrijdag 27 juli.

Hou je vast aan alles wat in je buurt staat die vrijdag op de Tiense Grote Markt want als Kraantje Pappie 'Waar is Kraan?', 'Feesttent', of 'Pompen' op je loslaat is er geen verweer meer mogelijk. Vraag maar aan het publiek van Rock Werchter of Pukkelpop...

Felix De Laet a.k.a. Lost Frequencies is als enige Belg meer dan één miljard!!! keer gestreamd op Spotify. Zijn eerste vier singles belandden steevast op nummer één in de Belgische Ultratop en dat heeft niemand hem als Belgische artiest ooit voorgedaan. Met 'Are you with me' stond hij ook als eerste Belg ooit op één in de Britse hitparade en met de huidige hitsingle ‘Crazy’ scoort hij inmiddels zijn vijfde nummer één hit. Lost Frequencies speelt op Suikerrock vrijdag 29 juli een knaller van een feest. U moest uw jas al aanhebben om de tickets te gaan halen!

Wat een vrijdag zeg, en 'still much more to come’!