Feel the vibe, share the sweetness!

21.12.17

Het werd de voorbije dagen al behoorlijk warm in Wachtebeke tijdens Music For Life. Ook in Tienen. Tijdens deze warmste week overhandigen Walter Kestens (voorzitter Suikerrock)Jan Ingels (Plant Director Tiense Suikerraffinaderij) en Michel Vanderveken (zaakvoerder Bakkerij Het Brood) immers de opbrengst van de Suikerrockbol-actie aan Hilde Van Goethem, algemeen directeur van het Huis In De Stad vzw. En die opbrengst is een ongelofelijk mooi bedrag van:

8.165 EUR!

De Suikerrockbol, een artisanale Tiense lekkernij met toetsen van een boule-de-berlin en een smoutebol, afgewerkt met de kleuren van Suikerrock en een vleugje Tiense Suiker, werd sinds juni verkocht in de zes vestigingen van Het Brood en uiteraard tijdens Suikerrock in de Sweets Stand op de Grote Markt. Per verkochte bol werd 0,50 EUR geschonken aan Music For Life, ten voordele van vzw Huis in de Stad uit Tienen.

“Dit is het resultaat van de inzet van honderden, warme en gedreven medewerkers van Suikerrock, Tiense Suikerraffinaderij en het Brood. Fantastische medewerkers die zich het afgelopen jaar hebben ingezet voor een bijzonder goed doel. We dragen sweetness hoog in het vaandel bij Suikerrock, en deze combinatie van suikerzoet en hartelijke zoetheid werkte duidelijk, net zoals de sweet samenwerking met Tiense Suikerraffinaderij en het Brood” zegt Walter Kestens, voorzitter van Suikerrock. 

Jan Ingels van de Tiense Suikerraffinaderij kan dit alleen maar bevestigen: “Wij creëren niet alleen met onze producten graag Sweet Little Moments, maar ook voor onze omgeving. Daarom dat wij met veel plezier ook dit project met veel warmte ondersteund hebben”.