Reglement Acoustic Stage Contest

Via deze wedstrijd gaat Suikerrock op zoek naar muzikaal talent dat wil performen op onze ‘Acoustic Stage’ op de Hennemarkt.

Voor de volledigheid hieronder nog het reglement van de wedstrijd:

Wil je schitteren op onze 'Acoustic Stage' op de Hennemarkt en Tienen en omstreken verbazen met je zangtalent? Dan is deze wedstrijd iets voor jou!

Er zijn maximum 15 plaatsen te verdelen over de drie festivaldagen. Je moet minstens een set van 45 minuten kunnen spelen.

Je kan deelnemen na inschrijving. Elke deelnemer moet minstens 3 liedjes (via YouTube) – mag ook in 1 filmpje - indienen voor de wedstrijd. Dit mogen zowel covers als eigen songs zijn. Wel is het belangrijk dat het gaat om akoestische songs!

Enkel akoestische of elektrische-akoestische instrumenten zijn toegestaan. Alles moet versterkt kunnen worden met maximum 4 microfoons en maximum 4 DI’s. Er is geen monitor mixing aanwezig.

Soundchecken voor het optreden is niet mogelijk. Er is een half uur voorzien voor change over, dus je houdt het aantal instrumenten best beperkt. Percussie is toegestaan, maar geen full size drumset. Het podium is 4 meter op 5 meter.

 

Stemmen:

Iedereen kan stemmen door de artiest te liken. Verschillende keren stemmen op dezelfde kandidaat is mogelijk mits er 12 uur tussen de stemmen zit. Uiteraard kan je op meerdere kandidaten stemmen. 

 

Deelnemen:

Om deel te nemen moet je je inschrijven via deze link. We hebben de volgende gegevens nodig van jou: Je artiestennaam, met hoeveel personen je zal spelen, welk(e) instrument(en) je gebruikt, een foto, een korte biografie/motivatie, een e-mailadres, een gsmnummer en eventueel een link naar je website en/of artiestenpagina op de sociale media.

Het is verplicht om minstens 3 liedjes in te zenden. Dit doe je door de YouTubelinks in te geven. Je mag ook 1 filmpje inzenden waarin je 3 liedjes brengt.

De wedstrijd eindigt op vrijdag 8 juli om 12u 's middags, dus hoe sneller je inschrijft, hoe meer kans je hebt om stemmen te rapen!

 

Winnaar:

Uit de best scorende inzendingen zal de Suikerrock-jury op dinsdag 12 juli 2016 de uiteindelijke 15 winnaars kiezen. Deze zullen persoonlijk gecontacteerd worden via het opgegeven e-mailadres of telefoonnummer.

 

De prijs:

De winnaars mogen drie kwartier performeren op onze ‘Acoustic Stage’ op een van de drie festivaldagen.

Als je er uitgepikt wordt, mag je 5 van je trouwste fans meenemen naar het festival én kan je Suikerrock toevoegen aan je referentielijst!