VIBE-10-07-volledig

Suikerrock programma compleet! 👏

Delen:

De countdown naar Suikerrock 2023 is nu definitief begonnen. Met minder dan 4 weken te gaan, zijn vandaag de laatste namen toegevoegd aan de al verleidelijke line-up. Het mag gezegd worden: dit programma is om duimen en vingers bij af te likken!

Verspreid over maar liefst 3 podia – Mainstage, The Cube en The Palace – zullen niet minder dan 55 acts het beste van zichzelf geven, van vrijdag 4 augustus tot en met zondag 6 augustus. Om het met een boutade te zeggen: Geen kattenpis!

De laatste acts werden zorgvuldig uitgekozen door onze strenge maar rechtvaardige jury, o.a. via een wedstrijd op artiestenplatform VI.BE. Maar liefst 491 !! opkomende talenten streden om een plekje op onze twee zijpodia, The Cube en The Palace. Een aantal winnaars werden al in een préselectie bekend gemaakt, en nu werden de finale plaatsen ingevuld:

Voor The Cube, het openluchtpodium voor elektronische acts, zijn dat Nanakill, Moenen & Mariken, MEDS, Fantom, VERO en AYRA

Voor The Palace, onze nostalgische spiegeltent voor live-bands, zijn dat NUÏ, Galine, JULIE en Jessica Bouhez. Lokale acts United Vibes en The Daisies openen op respectievelijk zaterdag en zondag.

Wie weet zit hiertussen de nieuwe Jack Vamp, Isaac Roux of Berre, drie inmiddels succesvolle acts die vorig jaar ook op deze zijpodia stonden!

The Cube

55 acts uit alle hoeken van het muzikale spectrum: Internationale topacts, gevestigde waarden en te ontdekken talent maken van Suikerrock 2023 een gigantisch feest!