Cube-Palace-1920x700

Twee nieuwe podia voor Suikerrock!

Delen:

Suikerrock heeft weer wat in petto voor zijn festivalgangers! De affiche van de Mainstage was al een poosje af, maar nu zijn er nog twee nieuwe podia in het leven geroepen: The Cube en The Palace. Tijdens de pauzes van het hoofdpodium zullen er op beide podia live optredens plaatsvinden. Na de headliner van het hoofdpodium kunnen feestbeesten nog verder los gaan op The Cube’s afterparty, waar elke avond een dj-act zorgt voor de nodige beats. Op beide podia is er ook ruimte voor opkomend talent, dat gekozen wordt via een wedstrijd op vi.be.  

The Cube (naar het beroemde suikerklontje van Tienen!) is een openluchtpodium, waar elektronische acts het mooie weer zullen maken, en elke avond een dj-act zorgt voor een knallende afterparty. De genres kunnen variëren van synthpop tot hip-hop, kortom alles wat met niet akoestische instrumenten gebracht kan worden, en wat aansluit bij de programmatie van het hoofdpodium.

De eerste namen voor The Cube op vrijdag 4 augustus zijn rapsensatie en zwaargewicht Dikke, en de Koning van het Waasland K1D. Op zondagavond nemen Viktor & Kobe het over na de show van Regi Live op het hoofdpodium.

The Palace brengt live bands in een intiemere setting: een nostalgische spiegeltent! De acts zijn echter alles behalve nostalgisch. Zo zijn er de “Nieuwe Lichting” winnaars van vorig- en dit jaar: Mayorga en ILA. Verder nog de wederopstanding van singer-songwriter Milo Meskens, #LikeMe ster Maksim en popsensatie OSKI, die de goede genen ongetwijfeld van moeder Tine Embrechts meekreeg.

Talent gezocht

Op The Palace en The Cube is ook plaats voor opkomend talent. Inschrijven hiervoor doe je via het VI.BE platform.

Voor The Cube gaan we op zoek naar elektronische en hip-hop acts (geen analoge instrumenten), en voor The Palace zoeken we live bands of artiesten. Deelnemen kan t/m 7 juli, en de winnaars worden op 10 juli bekend gemaakt.