Bericht-featured

7 nieuwe namen voor The Cube en The Palace! 

Delen:

De twee nieuwe Suikerrock podia The Cube en The Palace krijgen een extra boost met 7 nieuwe namen! Op vrijdag 4 augustus knallen Silver Sisters (het dj alter-ego van Compact Disk Dummies) de afterparty op The Cube aan flarden. Op zaterdag 5 augustus heeft Ilse Liebens (als dj) diezelfde ‘destructieve’ intenties. Op die dag wordt ze nog voorafgegaan door het nieuwste Nederlandse electropoptrio Prins S. en de Geit en onze eigen lichtjes fantastische Chibi Ichigo. Aan de affiche van The Palace wordt eveneens op die dag de Brusselse lo-fi sensatie JAKOMO toegevoegd.

Op zondag 6 augustus zal Mathias Vergels & Het Goede Voorbeeld samen met de reeds aangekondigde Maksim, onze The Palace uit zijn voegen doen barsten. Die dag is er ook de revival van Eurodance op The Cube, met één van de pioniers van het genre: 2 Fabiola!

Het Suikerrock programma ziet er met de reeds 35 aangekondigde namen indrukwekkend uit, maar er volgt binnenkort nog meer… Hold on to your socks!