Featured-Seanpaul-Coely

‘Shake that booty’: Sean Paul en Coely op vrijdag 4 augustus! 🤯

Delen:

Get busy and ‘shake that booty non-stop’, want Suikerrock vervolledigt zijn vrijdagprogramma met een rijkgevulde (inter)nationale prijzenkast!  R&B en Dancehall koning Sean Paul sluit vijdag 4 augustus af met een zwoel Caraïbisch feestje, maar ook Antwerps hiphopwonder Coely ‘is back like she never left’ en komt na haar triomftocht in de AB en in de Roma, in party modus naar Tienen. Sean Paul en Coely vervoegen daarmee de eerder aangekondigde Bazart, Goldband, Merol en Sophie Straat. Schraap die keel, en smeer die heupen want dit wordt een knaller van een feestje!  

Tickets voor alle festivaldagen zijn reeds beschikbaar via de ticketshop https://suikerrock.tickoweb.be   Nieuwe namen voor de andere dagen volgen snel!