Featured image_zondag_1920x700

Sunday = funday☀️

Delen:

Sunday funday!  De traditionele Suikerrock familie-dag blijft ook in 2023 behouden, met ditmaal meerdere Sportpaleis residents samen op één affiche!: Regi Live, Bart Peeters & De Ideale Mannen, Metejoor, MEAU en Cleymans & Van Geel. 

De beste dance-act van 2022, Regi Live, zal het festival afluiten met een knal! Duracell-konijn Bart Peeters & Ideale Mannen doen het Factory Of Sweetness-feestje van twee jaar geleden nog eens over. Metejoor was in 2019 nog openingsact maar is inmiddels de chouchou van heel Vlaanderen en bij uitbreiding Nederland. MEAU (NL) bewijst dat ze meer is dan alleen de megahit ‘Dat heb jij gedaan’ en het onafscheidelijke zanger/acteursduo Cleymans & Van Geel mag meteen de toon zetten voor wat een knalfeestje moet worden. En dan te weten dat er nog één klepper aan dit indrukwekkende lijstje toegevoegd zal worden! De voorverkoop voor deze dag gaat meteen van start via de Suikerrock ticketshop.  Combi- en dagtickets voor de overige dagen waren reeds beschikbaar.