Acoustic Stage met o.a. Berre!

Delen:

Bart Buls, Douglas Firs, TikTok ster Berre en Fixkes frontman Sam Valkenborgh zijn de headliners van het Suikerrock Acoustic Stage!

Het Acoustic Stage is een klein en gezellig podium dat zich in een cosy hoekje van het nieuwe Suikerrock festivalterrein bevindt, in de Chill & Party zone. Het is dé ideale plek om rustig en al zittend te genieten van een intiem akoestisch optreden, want dat is het concept: alleen optredens met een minimale bezetting en met akoestische instrumenten. We selecteren het talent voor dit podium via een wedstrijd op VI.BE. Deelnemen kan nog tot 17 juli via het VI.BE platform

Deze 4 headliners liggen nu dus al vast:

  • Donderdag 28 juli: Bart Buls
  • Vrijdag 29 juli: Douglas Firs
  • Zaterdag 30 juli: Berre
  • Zondag 31 juli: Sam Valkenborgh

 

De Chill & Party zone op het nieuwe terrein van Suikerrock omvat o.a. het Acoustic Stage, de DJ-stage, de foodcorner en het reuzenrad. Deze zone is inbegrepen in een gewoon Suikerrock ticket, maar je kan vanaf nu ook aparte tickets aanschaffen die alleen geldig zijn voor deze zone, via de Suikerrock ticketshop

Contact

Delen: