Zwangere Guy op zaterdag!

Delen:

YES, driemaal YES, hij komt!: Zwangere Guy komt op zaterdag 30 juli zijn welgemikte punchlines spuwen over ons nieuwe terrein! En daarmee is het indrukwekkende programma van ons hoofdpodium volledig.

ZG, Papa Guy, Zwangere of echte naam Gorik (van Oudheusden) kroonde zich op korte tijd tot koning van de Brusselse -en bij uitbreiding Belgische- hiphopscene. Zijn optredens zijn verpletterend, brutaal, luid, maar ook eerlijk en rechtuit. Zwangere Guy is deze zomer voornamelijk op tour met zijn hiphopcollectief STIKSTOF, maar op zaterdag 30 juli komt hij in zijn imposante solo gedaante ons nieuwe terrein aan de Tiense Suikerraffinaderij platwalsen! Headliners The Chemical Brothers mogen daarna de genadeslag toedienen, en met Chibi Ichigo, Froukje, The Compact Disk Dummies en The Subs wordt uw dansvermogen die zaterdag zwaar op de proef gesteld!

De line-up van het Suikerrock hoofdpodium is daarmee rond. Binnenkort volgen nog nieuwe namen voor de andere podia: DJ-stage en Acoustic stage. Dj’s en (akoestische) bands/artiesten kunnen zich ook nog kandidaat stellen voor deze podia via het platform VI.BE.

Delen: