I want to dance again @ Suikerrock 2022!

Delen:

 

Met The Chemical Brothers hadden we op zaterdag 30 juli al een epic headliner, maar nu wordt heel die dag één vette party met de toevoeging van Chibi Ichigo, Froukje, Compact Disk Dummies en The Subs. En daar bovenop wordt er eind juni ook nog één knaller aan die line-up toegevoegd.

Partyen en afterpartyen kan op het nieuwe Suikerrock terrein aan de beroemde DJ-stage. Hiervoor droppen we vandaag een star spangled line-up voor het hele weekend met o.a. Omdat Het Kan Soundsystem Ft. Average Rob, Dj Licious, Dr Lektroluv, Discobaar A Moeder, TLP, Amber Broos, Jan Vervloet en Suikerrock resident Dirk Stoops.

 

Suikerrock 2022 vindt plaats van donderdag 28 juli tot en met zondag 31 juli, op het nieuwe terrein: De fabriekssite het Bietenplein aan de Tiense Suikerraffinaderij.

Tickets zijn onmiddellijk beschikbaar via de Suikerrock ticketshop

Delen: