Vroegboek combi-tickets

30.10.17

Het is exact drie maanden geleden dat de 'Lust for life' u verging, u 'Liever snel naar de hel' wou, kortom dat het met uw algemene gemoed 'Down down' ging na de slotnoten van een fantastisch Suikerrock 2017.

Maar kijk, ondanks het vallen van de bladeren is die melancholische periode definitief voorbij, want vanaf vandaag kan je een Suikerrock 2018 combi-ticket met vroegboekkorting aanschaffen! Dat wordt dromen van een zalige, zomerse festivalsfeer met fantastische artiesten op het hoofdpodium, met de lekkerste gerechten van tientallen food trucks en met party vibes aan de dj-stage. De 32ste editie van Suikerrock, van vrijdag 27 juli tot en met zondag 29 juli wordt opnieuw het hoogtepunt van uw zomervakantie!

Namen zijn er nog niet, maar de combi-tickets (3 dagen) met vroegboekkorting dus al wel! En tot en met 2 januari 2018 voor een ongelofelijk zoet prijsje van 97 Euro. Wacht niet, want op 2 januari 2018 om middernacht is deze actie  onherroepelijk afgelopen en gelden terug de normale tarieven.

De combi-tickets met vroegboekkorting (Early-bird combitickets), alsook drank/food jetons kan je vanaf nu aankopen via de Suikerrock ticketshop of via Ticketmaster

Feel the vibe, taste the sweetness!