Vaarwel 2017!

29.12.17

Het einde van 2017 komt stilaan in zicht. Het was een fantastisch Suikerrock jaar met veel vibes en sweetness, die we onlangs nog deelden met vzw Huis in de Stad. We hebben alvast onze nieuwjaarswensen voor 2018 klaar: vrede, liefde, gezondheid en veel muzikaal genot voor iedereen.

Wil je met dit laatste iemand nu al gelukkig maken, dan heb je nog enkele dagen om het perfecte nieuwjaarsgeschenk aan te schaffen: Een combi-ticket voor Suikerrock met vroegboekkorting . Het laat je meteen dromen van de warme, fijne en zomerse festivalsfeer in de Tiense binnenstad. Suikerrock 2018 zal op 27, 28 en 29 juli opnieuw het allerzoetste van zich zelf geven: schitterende muzikale acts, lekkere gerechten en dranken, en uiteraard sweet vibes!

Combi-tickets met vroegboekkorting kan je nog tot en met 2 januari aankopen via de Suikerrock ticketshop en Ticketmaster  Dit voor een ongelofelijk zoet prijsje van maar 97 Euro. Op 2 januari 2018 om middernacht is deze actie echter onherroepelijk afgelopen en gelden terug de normale tarieven. Vergeet ook niet om meteen drank & food jetons mee aan te schaffen.

 

Feel the vibe, taste the sweetness and enjoy New Year's Eve!