DJ Stage headliners

20.06.17

Tijdens de 31ste Suikerrock editie zal de Veemarkt weer één grote, en bovendien gratis toegankelijke party-zone worden met ons DJ-Stage, waarop je naast enkele gerenommeerde DJ's o.a. de winnaars van de Suikerrock DJ-contest aan het werk kan zien en vooral voelen.  Inschrijven doe je via het platform van vi.be. Eerst een profiel aanmaken op vi.be en dan kan je deelnemen aan de wedstrijd.

De programmatie van deze DJ Stage wordt elke dag aan een specifieke stijl opgehangen:

Vrijdag 28 juli:  retrohouse/hardstyle  

Zaterdag 29 juli,  Sweet 70's, the party!: disco, funk en andere oldschool party music.

Zondag 30 juli: allround party music 

Deze headliners spelen telkens de afsluitende dj set:

Vrijdag 28 juli: Jan Vervloet!

Vorig jaar stond het Tiense DJ monument Jan Vervloet (Fiocco, Bonzai Channel One) voor de eerste maal in onze 30-jarige geschiedenis op Suikerrock. Omdat we niet nog eens 30 jaar willen wachten nodigen we hem meteen terug uit, om op vrijdag 28 juli de retrohouse/hardstyle party met een knal af te sluiten!

Zaterdag 29 juli: Sweet 70's met Dirk Stoops en Gust Decoster!

John Travolta gewijs de dansvloer onveilig maken op de beste disco en funk, of je beste luchtgitaar bovenhalen bij klassiekers van Kiss of AC/DC. Sweet 70's, The Party brengt je terug naar het decennium van broeken met olifantenpijpen en weelderige afro kapsels.

Masters of ceremony zijn twee monumenten uit de Belgische radiogeschiedenis:

Dirk Stoops, al jaren resident op Suikerrock, en daarom ook dé festival DJ bij uitstek.  Muzieksamensteller bij StuBru, hij stampte De Afrekening' en 'Was het nu 70' , 80' of 90'?'uit de grond en is gewoon de ultieme party-DJ. 

Gust De Coster, een icoon van de 'BRT', de geestelijke vader van de term 'Belpop' en mede oprichter van Radio Donna. Al 40 jaar een muziekfreak en party-DJ

'Freak out' op zaterdag 29 juli!

Zondag 30 juli: Double D en Shizzle Le Sauvage!

De Filefuif op Studio Brussel was dit voorjaar het streepje zon in de dagelijkse donkere avondfiles. Ambiance in de auto dankzij twee jonge honden die aan een hels tempo de ene na de andere dansvloerkraker er doorjagen. Op zondag 30 juli mag u uit die auto komen en polonaise gewijs richting Veemarkt trekken. Double D en Shizzle Le Sauvage spelen er ten dans.

Double D is een party dj die in ware Stu Bru-stijl de meest recente weekendtunes in combinatie met all time classics vertrasht tot een set waar je tot de vroege uurtjes op kunt doorstappen…

Shizzle Le Sauvage is berucht in het Gentse voor het spelen van 10 uur durende sets, alles gemixt zonder voorbereiding! Resident in o.a. Vooruit, Charlatan, Bar des Amis...

 

Feel the vibe, taste the sweetness!