Coely & Tinie Tempah op zaterdag!

17.03.17

Laten we duidelijk zijn : de Suikerrock zaterdag zal gewoon één grote party worden. Het feestje van Bazart en Lost Frequencies maken we nu compleet ‘fou’ met de toevoeging van het beste uit de Belgische en UK rap: Coely en Tinie Tempah!

De best geklede Brit van 2012 en 2013. De man die dit decennium de meeste nummer één hits scoorde ooit. Tinie Tempah had de eer de closing ceremony van de Olympische Spelen in Londen te mogen spelen, en laat zich wat festivals betreft ook niet meteen in een hoekje duwen; hij stond op Glastonbury, Coachella, Pukkelpop, en zijn optredens zie je steeds vaker in grote arena’s en stadions. 'Miami to Ibiza', 'Not letting go', 'Girls like' en nog een dozijn andere samenwerkingen maakten van Tinie Tempah een household name!

Uit Antwerpen, maar met Congoleese roots, zalig aanstekelijk op een podium en altijd performend met fun: Coely speelt zaterdagnamiddag het Suikerrock podium gloedheet. Ze werd niet toegelaten om naar de USA te vliegen voor showcase festival SXSW, maar om het met één van haar nummers te zeggen: 'Don't care'!

Het debuutalbum van Coely verschijnt vandaag, 17 maart, en het nieuwe album van Tinie Tempah op 31 maart.

Beiden zijn party animals die de boel stevig zullen opwarmen. Feest gegarandeerd op zaterdag 29 juli!