Acoustic Stage Contest!

07.07.17

Een zeer gesmaakte traditie: Het Acoustic Stage tijdens Suikerrock! Dit kleine en gezellige podium bevindt zich in de Nieuwstraat, midden in de Foodtruck Corner op het gratis gedeelte van het festival. Je kan er rustig genieten van akoestische optreden, er staan zelfs banken voor het podium!

Net als de vorige jaren kan ook jij solo of met je groep schitteren op dit gezellige Acoustic Stage! Wie weet word jij een van de gelukkigen die het Suikerrock publiek mogen verbazen met hun (zang)talent!

Zowel singer-songwriters als bands mogen zich inschrijven. Voorwaarde is dat ze een sfeervol, gezellig, akoestisch optreden van drie kwartier kunnen brengen, voor een deels zittend publiek. Enkel akoestische en elektrisch-akoestische instrumenten zijn toegestaan. Percussie is toegestaan, maar geen full size drumset.

Er zijn 15 plaatsen te verdelen over drie festivaldagen waaronder 4 op vrijdag 28 juli, 5 op zaterdag 29 juli en 6 op zondag 30 juli. Indien je deelneemt, moet je uiteraard vrij zijn op (minimum één van) deze dagen!.

Inschrijven doe je via vi.be het platform van PoppuntEerst een profiel aanmaken op vi.be en dan kan je deelnemen aan de wedstrijd.

Inschrijven kan nog tot en met 18 juli.