Medewerkers

Medewerkers Suikerrock

Suikerrock zoekt helpende handen!

Wil jij graag meedraaien op een van de grootste Belgische muziekfestivals? Zo een festival organiseer je niet zonder de honderden vrijwilligers die zich ieder jaar inzetten.

We zoeken nog medewerkers voor de festivaldagen (30/07 t/m 02/08/2020), maar ook voor de opbouw en demontage (vanaf woensdag 22 juli t/m woensdag 5 augustus), en indien je extra gemotiveerd bent dan kan je zelfs daarvoor nog aan de voorbereidingen van het festival meewerken.

Het zijn doorgaans geen 'zware' jobs die je als medewerker in de opbouw fase moet uitvoeren. De opbouw van podia en constructies laten we over aan professionals. We zoeken wel mensen die een handje willen toesteken bij bijvoorbeeld de drankverdeling en het klaarmaken van tappunten, het ophangen van spandoeken, het plaatsen van hekken, toezicht op de werfzone etc.

Voor de festivaldagen zijn we op zoek naar medewerkers voor taken zoals steward (toezicht), drankverdeling (bevoorrading drankstanden, toezicht op bars), catering crew en artist (medewerkers en artiestenrestaurant), toegangen (ingangscontrole) en VIP drankbediening

Hoe inschrijven?

Als je zin hebt om met ons mee te werken stuur dan nu een email naar medewerkers@suikerrock.be met daarin jouw persoonlijke gegevens (naam, adres, telefoon, leeftijd), maar ook je interesses en kennis of opleiding, en de dagen waarop je kan meewerken (bij voorkeur minimum de drie festivaldagen).

Zo kunnen we inschatten waar we je het beste kunnen inschakelen. Uiteraard mag je zelf ook al voorkeuren aangeven. We laten dan de juiste verantwoordelijke contact met je opnemen.