Foodtruck Corner

De foodtruck-corner is de afgelopen jaren een vast waarde geworden op het Suikerrock festivalcircuit. Dit jaar serveren twintig foodtrucks lekkere, gevarieerde gerechtjes in de Nieuwstraat en op de Hennemarkt. Je kan er rustig van genieten aan de vele tafels die tussen de foodtrucks zijn opgesteld.

Zo kan je er terecht voor Griekse specialiteiten, artisanale croques, pasta, barbecue, quiches, Tibetaanse wok en zoveel meer. Uiteraard zullen er ook heel wat zoetigheden zijn om van te smullen! In het midden van de Foodtruck Corner bevindt zich het Kasteelbier Acoustic Stage, met daarnaast de gezellige Kasteelbier Rouge bar en terras

Voor een flinke portie zoetigheid moet je in onze Foodtruck Corner de Sweet Tour van Tiense Suiker volgen. Van kleurrijke suikerspinnen tot vers gemaakte pannenkoeken en wafels, huisgemaakt ijs en frozen yoghurt,  tot zelfs ambachtelijk gemaakte snoep. Uiteraard allemaal op basis van Tiense Suiker. Je kan deze zoete foodtrucks vinden door de aanduidingen te volgen.

Hieronder vind je de 20 Foodtrucks die het mooie weer zullen maken:

Foodtrucks

BubbaKroketten
Dame BlancheIjs
Don-LauQuesadillas
Florens

Smoutebollen, beignets, wafels, churros

FreFraYoFrozen yoghurt
Greek-FoodGriekse keuken 
Himalaya ClubTibetaans
Lekker EigenwijsGourmet Burgers
Tiense Suiker FoodtruckTiense Suikerbollen
LOAStreetfood
Mesjeu CrocCroque monsieurs
MykimVietnamees
PeperossoPasta
Pickles & MayoFrieten
Mister Pitz'illa

Pitz'illa

(nieuw food concept)

Sonam DolmaFranse keuken
Smoke OnBBQ
WürstHot dogs
YAKJapanse keuken

Zucchero Confiserie

Snoepgoed